Kontakt

email:
gitte_joergensen@mail.dk

telefon:

+45 2812 3090


Hvad årskurserne har lært mig


Årskursus i Oslo i 2012
Jeg har lært:

Vi kan så meget mere, når vi ikke er alene på vores rejse
Vi kan kun forandre os, når vi er venlige mod os selv
Vi kan blive lykkeligere, men det kræver en indsats
Vi kan forvandle os, når vi lærer at elske os selv og acceptere os selv
Vi kan realisere vores drømme, når vi bevæger os fremad skridt for skridt
Vi kan få fat på så meget indre guld, når vi lytter og handler efter vores intuition


Årskursus i Oslo i 2013Dette er noget af det vigtigste, jeg har lært på min rejse sammen med de kvinder, som igennem de sidste syv-otte år har deltaget på mine årskurser.

Et årskursus er et sammenhængende kursusforløb. Det foregår over tre weekender i København, Oslo og Stavanger. Jeg har tilbudt disse kurser siden 2010.

Fra januar/marts 2018 ændres konceptet en smule: Jeg kalder nu kursusforløbet for "Forvandl dig selv - Forvandl dit liv". I Danmark er det med overnatning på Kirsebærgården i Odsherred. I Oslo foregår det på det skønne Soria Moria Hotell, hvor man kan vælge overnatning.


Fordybelse - årskursus i Oslo i 2012
På mit årskursus får du en værktøjkasse med redskaber til at sætte den positive, opadgående livsspiral i gang - eller forstærke, udvide og styrke den positive livsspiral, du allerede har.

Min erfaring er, at det er forskelligt, hvor vi har brug for at sætte ind, hvis vi længes efter, at vores liv skal løfte sig og udvide sig. Nogle har brug for at arbejde med deres krop og energi. Andre har brug for at gøre deres relationer bedre. Andre igen ønsker at finde et job, der giver dem en følelse af mening. Andre igen ønsker at finde en ro og accept indeni sig selv.


Jeg elsker dette kreative rod :-)

Mit kursus har moduler med temaer (og dertilhørende redskaber), der går hele vejen rundt om et liv: Du får bl.a. inspiration til at bryde begrænsende vaner, fastholde dit selvværd, styrke din positive historie, finde dit livsformål, finde dine veje til lykke, styrke din intuition mm. Nogle gange er det forskellige livsområder, der skal "rokkes" ved, før du kan forvandle din energi - og dermed dit liv.

Mit kursusforløb er også en slags selvkærlighedskur. Min erfaring er nemlig, at selvaccept og selvkærlighed er nøglen til den indre forvandling. DET ER HER, AL MAGI LIGGER. Og det er tema, der er fælles for alle.

Når du bliver tilfreds med dig selv og din indsats, sker den virkelige forvandling. Du fylder dig op med indre styrke, når du træner dig i selvkærlighed, og samtidig skridt for skridt bevæger dig i retning af dine små og store drømme. Når du føler dig værdifuld, er du i stand til at skabe et værdifuldt liv. Din indre resonans vil skabe resonans med dit ydre liv.

Visionboard fra København 2016/2017

Vi skandinaviske kvinder er ofte præstationsprinsesser og effektivitetsmaskiner. Vi kan let miste GNISTEN og LYSTEN midt i ræset med at få alle ender til at mødes. Vi kan se, hvad der mangler at blive gjort, og hvem der behøver hjælp.

Vi er opdraget til at få alt til at glide. Det er en del af en lang kvindehistorie, der handler om, at vi er eksperter i at tilpasse os for at overleve, blive elsket og anerkendt. Men vi kan miste os selv undervejs. Vi kan blive udmattede og triste. Og vi kan komme til at føle os utilstrækkelige og ikke gode nok.

Reunion med den norske forfatter Ellen VahrMen – når vi giver os selv en selvkærlighedskur, og når vi går sammen i et netværk, hvor det er det, der er på dagsordenen – slutter noget af den indre kamp. Så behøver vi ikke i helt så høj grad at præstere for at føle, vi er gode nok og noget værd.

Når jeg skriver "noget af den indre kamp", er årsagen, at jeg er realistisk :-). Hvad jeg nemlig også har lært, er, at udvikling tager tid. Personlig udvikling er personligt arbejde. Noget, man skal tage alvorligt. Noget, man skal fokusere på for at få til at lykkes.

Stavanger - på vej til ceremoni i naturen
Det kræver både tålmodighed og vedholdenhed at forandre sig. Og de fleste giver alt for let op, fordi de (forståeligt nok) mangler overskud. Hvis du vil lykkes med din indre eller ydre forvandling, er første skridt, at du sætter tid af til den, og i din sjæl tager lederskab for din egen udvikling.

Næste skridt er, at du finder nogen at gå sammen med. Det er så meget lettere (og sjovere) at forny og forvandle sig, når man får opmuntring og støtte fra andre, der er på samme rejse.

Det er ikke sikkert, at du forandrer dit job, dit hjem eller udskifter din partner, når selvkærligheden går ind. Det, der ofte sker, er nemlig mere en usynlig forandring. DU FORANDRER DIN ATTITUDE TIL DIG SELV. Du forlader det indre pres, du lever i.


Jeg elsker naturen - og fremover vil vi også
være udenfor på mine årskurser.
Jeg har på evalueringsskemaer spurgt tidligere deltagere fra de ni årskurser, jeg har afholdt, hvad de har fået ud af kurset. Stort set alle siger, at dét, der er sket, er, at de er blevet stolte af sig selv! De har stadig problemer og udfordringer at arbejde med (og det er også en illusion, at smerten kan fjernes i livet, men man kan lære at håndtere den). Men de er tilfredse med sig selv og den måde, de tackler deres liv på. Og de har fået redskaber til resten af livet at kunne holde den opadgående, positive livsspiral kørende.
Reunion september 2017 ved Hamarøy i Nordnorge.
Sådan en respons gør mig enormt glad! For du bliver jo ikke lykkelig, bare fordi du får det rette job, partner, bolig eller går ned i vægt. Du bliver lykkelig, når du forsoner dig med dig selv og bliver tilfreds med den, du er. Når du føler en indre fred med, hvem du er.


Dette kursusforløb er mit hjerteblod! Jeg er vild med at skabe netværk mellem sjælesøstre. Jeg bliver rørt og glad af at følge kvinder, der går efter deres drømme. Vi skaber sammen en synergi, hvor vi løfter og bygger hinanden op.


Overraskelser og dans på årskursus i Oslo
Og dette kan fortsætte i årevis.


Efter årskurset kan du nemlig komme med på en årlig reunion. Den foregår hvert år den tredje søndag/lørdag i september.

Det betyder, at du fremover kan "logge dig ind" på en re-union for at få inspiration og komme "back on track". Samtidig kan du skabe netværk med alle de andre "sjælesøstre" fra de forskellige hold.København 2016/2017
Jeg inviterer til renunion lørdag 15. september 2018 i København (et centralt sted i København) og i den tredje weekend i september 2019 bliver det i Oslo.

I september 2017 blev reunion holdt på Tranøy Fyr i Nordnorge.
En af mine tidligere kursister Anne-Gry Jakobsen er
blevet "fyrinde" på stedets hotel & restaurant.


København 2016/2017
Kommentarer (1)
Læs tidligere indlæg...