Når sjælen kalder, af Gitte Jørgensen
Skab det liv du længes efter

Kender du til fornemmelsen af, at din sjæl kalder? At du har en indre stemme, som fortæller dig, at der er noget mere i livet til dig? Måske mere kærlighed. Måske mere glæde. Måske mere mening eller indre ro.

Vi lever i en tid, hvor det er let at ryge ud af kurs og ud af balance, og det er mere end nogensinde nødvendigt, at vi hver især reagerer på det, vi ved og mærker inderst inde. At vi gør noget ved tingene i tide.

Min bog er et opråb til at tage sjælens stemme alvorligt, for hvis den først er begyndt at kalde, holder den ikke op ...

Bogen handler om, hvilke årsager der kan være til, at sjælen kalder, og hvordan vi kan tackle dem og skridt for skridt skabe mere af det liv, vi længes efter til gavn for os selv og andre.

Jeg har igennem årene mødt så mange mennesker, der siger: ”Jamen, jeg vidste det jo godt”. De har været igennem en eller anden form for krise, fordi de ikke tog deres egen indre stemme alvorligt.

De vidste godt, at der var noget i deres liv, der ikke var, som det skulle være. De vidste måske også, at der var nogen eller noget i den ydre verden, der trængte til hjælp. Men den ene dag tog den anden.

I bogen fortæller jeg blandt andet, hvad der skete, da jeg ikke selv fik reageret i tide. Jeg blev ramt af det, som jeg i bogen for sjov kalder for tohundredeårstrætheden:

Da sjælen kaldte på mig, var årsagen, at jeg ikke følte mig glad og tilfreds. Jeg måtte ud på en indre rejse for at finde ud af, hvordan jeg kunne gøre mig selv lykkeligere. Det, jeg opdagede, var, at jeg – og vi alle sammen – KAN gøre os lykkeligere, men det kræver en vedholdende daglig indsats.

Årsagen til at sjælen kalder kan være, at vi er kommet til at gøre os selv ulykkelige, men der kan også være andre årsager, og de bliver beskrevet igennem otte kapitler.

De øvrige årsager er for eksempel, at vi har glemt vores entusiasme, at vi venter for længe, at vi ikke tror på os selv, eller at vi sidder fast i vores mønstre.

Når sjælen kalder – skab det liv du længes efter er på 288 sider og rummer også flere siders opslag med inspiration og handlingsanvisende råd.
Se video fra bogreceptionen og hør lidt om baggrunden for bogen. Tak til videojournalist jensdige.dk

@import((inc_anbefalinger Books))
Når sjælen kalder
Vejledende pris kr. 249.95

288 sider Indbundet m. smudsomslag Illustreret i farver

Udkom: 17. marts 2016

Du kan bladre i bogen, før du beslutter dig for et køb
Når sjælen kalder

Pippi Power, af Gitte Jørgensen
udkom i Danmark i 2008 og i Sverige og Norge i 2010.

Bogen er udkommet i to oplag i Danmark og i fire oplag i Norge

Pippi Power er en farverig og sprudlende selvudviklingsbog, der inspirerer kvinder til at få fat på deres indre Pippi Langstrømpe kraft.

Pippi Power opmuntrer kvinder mellem 20 og 60 år til at opbygge deres selvværd og styrke deres mod, så de får kraft til at sige de ord, der er på deres læber og danse de trin som de selv og verden mangler.

Pippi Power inspirerer kvinder til at være hverdags-kreative og bryde deres vaner, så de tør slippe idéen om at være ”rigtige” og ”perfekte” og tage deres egne drømme alvorligt og gøre dem til virkelighed.
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…

Simple-living.dk
af Gitte Jørgensen (red.), Kirsten Stendevad, Ranvita la Cour, Anne Christine Petersen og Marie Kraul.

Tænker du over, hvordan dit liv kan blive bedre? Tænker du over, hvordan du bruger dine penge, din tid, dine tanker, følelser og ressourcer - og om der findes en måde at leve livet på, som føles mere "hel"?

Så er simple living sandsynligvis noget for dig. Simple living er en livsholdning, der handler om at skabe et liv, der er udvendigt enkelt og indvendigt rigt.
Stacks Image 7558
Udkom 24. oktober 2003 - og er udsolgt fra det danske forlag. Udkom også i Sverige og Norge fra 2005-2007 i flere udgaver.

Kan lånes på landets biblioteker

Simple living - sådan gør du
af Gitte Jørgensen

udkom i Danmark i 2005
udkom i Sverige og Norge i 2006 og 2007
kan lånes på landets biblioteker

Den Nye F@milie
Gitte Jørgensen m.fl.
udkom 2002 på forlaget Schønberg/Nyt Nordisk Forlag

Bogen rummer provokerende og tankevækkende bidrag fra elleve yngre skribenter og inspirerende historier med ni børnefamilier fra hele landet, der er gået i front for at vise nye veje til, hvordan man kan leve og indrette sig som en familie.

Du kan bare vente dig
med bidrag af Gitte Jørgensen
udkom 2000 på Aschehoug Forlag
Stacks Image 638

Bogen kan ikke længere købes.