Information til bookere

Jeg har i øjeblikket fire foredrag, som det er muligt at booke, som du kan læse om her på siden. Mine foredrag er “elastiske”, dvs jeg har mange moduler, som kan udvælges og sættes sammen, så de matcher med jeres behov og ønsker. Email eller ring, hvis du vil vide mere: 28123090

Styrk dig selv – styrk dit arbejdsliv


- en workshop til medarbejdere, der vil øge deres trivsel og personlige overskud

Kender du/I til dette scenarium – eller dele af det:

 • Jeres arbejdsdag er presset. Der er for meget at se til. Det kan være svært at holde energien og arbejdsglæden oppe hele dagen.
 • Stress ligger lige under overfladen og tærer på overskuddet. Der er for mange sygedage og dage med lav energi.
 • I har måske været igennem – eller er igennem – perioder med sammenlægninger, udflytninger, forandringer. I føler jer drænet og vil gerne løfte jeres energi.
 • Arbejdsgangene kan måske (også) være blevet for rutineprægede. Det er let at miste gejsten i dage, der ligner hinanden.
 • Den ene dag tager (i det hele taget) let den anden. Når travlheden og rutinerne præger dagen, kan man glemme at gøre det, man egentlig godt ved, der vil være godt at gøre: At passe på sit helbred. At tænke konstruktivt. At sprede god energi til sine kollegaer. At gå tidligere i seng. Blandt meget andet.
 • Man mangler simpelthen overskuddet til at komme i gang. Så spørgsmålet er: Hvordan får man handlet på det, man ved, der vil øge ens trivsel og overskud, så man får skabt positive opadgående livs-og arbejdsspiraler?

Det er det, jeg gerne vil give en viden om – og et kærligt indspark til!

Det indhold, jeg tilbyder, er:

 • Viden om, hvorfor positivitet kan skabe den forandring, vi ønsker
 • Viden om, hvad positivitet er (f.eks. åbenhed, taknemmelighed, nysgerrighed).
 • Viden om, hvorfor positivitet ikke altid er let – selvom det lyder let
 • (Jeg er fortaler for ”positiv realisme”: at få det bedste ud af de betingelser, omstændigheder og ressourcer, der er – og løfte sig selv derfra, i stedet for enten at udsætte, fortrænge eller drømme sig væk).
 • Viden om, hvorfor indre venlighed og et godt selvværd er forudsætningen for overhovedet at kunne fastholde sit overskud og øge sin trivsel – og hvordan det kan opbygges
 • Inspiration til, hvordan man selv kan fastholde sit eget positive fokus – f.eks. ved at skabe en venlig indre dialog igennem sin arbejdsdag (for meget selvkritik skaber stress)
 • Inspiration til, hvordan man med små justeringer og små skridt kan skabe opadgående livs- og arbejdsspiraler.
 • Lavpraktiske værktøjer til at opbygge konstruktive vaner, der let kan implementeres i en travl hverdag og hurtigt skabe mere trivsel og overskud

Den arbejdsmetode, jeg tilbyder, er:

Jeg veksler mellem at holde oplæg på cirka 20 minutter og aktive øvelser, hvor man bruger hele rummet, står op, eller går rundt mellem hinanden. Hensigten er at integrere viden med oplevelse – når kroppen aktiveres, husker hjernen. Jeg præsenterer undervejs redskaber og metoder, man kan gå direkte hjem og bruge.

Det, jeg som foredragsholder tilbyder, er:

Jeg har arbejdet med personlig udvikling i tredive år. Jeg er en mønsterbryder, der har bygget mig op. Jeg har opsamlet en viden om, hvordan man kan styrke sig selv – erfaringsbaseret og videnskabeligt baseret. Den respons, jeg oftest får, er, at jeg spreder entusiasme, håb og inspiration. Og jeg viser med mit eget eksempel, at forandring kan lade sig gøre.

Den stemning/følelse, medarbejderne (oftest) går fra mit foredrag med, er:

 • ”Det lyder overkommeligt – det må jeg hjem og prøve af”
 • ”Wauw – med små skridt hver dag i den rigtige retning kan jeg løfte min energi”
 • ”Accept - jeg kan bedre forstå, hvorfor jeg har det, som jeg har det – og hvorfor positivitet er lettere for nogen i forhold til andre”
 • ”Lettelse – jeg kan gøre noget ved min situation og få det bedre”
 • ”Entusiasme – nu må jeg få handlet på det, jeg egentlig godt ved, er godt for mig”.
Stacks Image 9118
Målgruppe: Virksomheder, institutioner, fagforeninger mm. Varighed: 2-4 timer

Slip mere lykke ind


Ved du, at du kan styrke din egen lykkemuskel? Ved du, at lykke, glæde og indre tilfredshed for de fleste af os ikke bare er noget, vi automatisk har – det er en tilstand, vi må vælge, skabe og optræne?

"Lykke" er et stort ord. I dette foredrag er det en fælles betegnelse for glæde, tilfredshed, indre ro og positivitet. Og spørgsmålet er: Hvordan kan vi skabe et liv, der ikke bare ser godt ud, men som også føles godt? Helt ind i hjertet – helt ind i sjælen.

Den gode historie er, at det kan lade sig gøre! Uanset dit udgangspunkt i livet – og din nuværende livssituation – er der håb at hente. Vi kan alle sammen få livet til at føles bedre. Vi kan alle få det bedste ud af de betingelser, ressourcer og omstændigheder, der er omkring os. Det kræver ”bare”, at vi har en portion inspiration, noget viden og nogle gode håndterbare redskaber.

Du vil i foredraget få en introduktion til begrebet ”lykke” og dernæst blive præsenteret for forskellige veje til at fylde på den indre lykkebeholder. Gitte har selv været på en indre rejse, hvor hun skridt for skridt har bygget sin egen tilfredshed og glæde op, og hun vil undervejs også dele ud af sine erfaringer.

Foredraget er dynamisk, afvekslende og handlingsorienteret. Du vil gå hjem med lavpraktiske værktøjer, så du straks kan komme i gang med at slippe mere lykke ind i dit liv.
Stacks Image 9134
Målgruppe: Alle
Varighed: 2 timer

Når sjælen kalder

… på lykke, kærlighed og hverdagsmagi

Kender du til fornemmelsen af, at din sjæl kalder?
At du har en indre stemme, der hvisker, at der er mere i livet. Måske mere lykke. Måske mere kærlighed. Måske mere hverdagsmagi.

Hvad gør du så, når sjælen kalder? Lytter du? Handler du?

I dette foredrag vil du få inspiration til at blive ven med din sjæl. For hvad nu, hvis du har en skattekiste af indre guld, som du bare ikke endnu har åbnet for?

Vi lever i en tid, hvor det er let at ryge ud af kurs eller ud af balance. Det er derfor mere end nogensinde nødvendigt at kunne lytte til sig selv og sin indre stemme.

Vi kan miste alt for meget, hvis vi ignorerer eller tilsidesætter den indre guidning. Vi kan gå glip af alt fra gode ideer og kreative løsninger til vores helbred og velbefindende her i livet.

Foredraget vil handle om de signaler, vi kan få, når sjælen kalder, og hvordan vi skridt for skridt kan opbygge mere kærlighed, lykke og hverdagsmagi i vores liv.

Foredraget er dynamisk, afvekslende og handlingsorienteret. Du vil gå hjem med lavpraktiske værktøjer, så du kan komme i gang med at skabe forandring og forvandling.
Stacks Image 8655
Målgruppe: Biblioteker, aftenskoler, fagforeninger, fyraftens- eller morgenmøder på virksomheder m.m.

Varighed: 2 timer

Læg fødderne på hovedpuden, piger!


Har du lyst til at leve mere spontant og finde magien og glæden frem? Føler du, at du rummer et større potentiale, men har svært ved at få det frem?

Er du træt af at være den pæne pige? Gider du ikke stå sidst på to-do-listen?
Har du lyst til at leve dine indre og ydre, små og store drømme ud?

Det kræver ofte mod. Og styrke og handlekraft! Og nogle gange en portion vildskab.

Pippi Langstrømpe er en god metafor. Hun er en nøgle. Hun kan åbne for vores livskraft. Hun kan ruske op. Hun kan mindske vores frygt.

Undervejs i foredraget vil Gitte Jørgensen fortælle om sin egen rejse med ”Pippi Power” – hvad det har betydet for hendes selv – og de kvinder, hun har mødt – at bruge ”Pippi” som et redskab til indre, følelsesmæssig frigørelse.

Du vil i dette foredrag blive inspireret til at blive din egen magiske skaber. Du vil få praktiske redskaber til at omsætte alle dine gode ideer og drømme til handling.
Stacks Image 8694
Målgruppe: Kvindeevents, kvindenetværk, kvindearbejdspladser, kvindemøder

Varighed: 2 timer